WBTR-gebruikers krijgen 50% korting op AVG

Je vereniging of stichting wil voldoen aan alle wetten. Daarom ook is veelvuldig gebruik gemaakt van het WBTR-programma. Aandacht blijft belangrijk. Dat geldt ook voor het omgaan met de regels omtrent privacy, zoals neergelegd in de AVG, Algemene Verordening Gegevensbescherming. Voor WBTR-gebruikers is er een korting van 50%.

Om de AVG goed en snel te regelen, kun je terecht bij Stichting AVG voor Verenigingen. WBTR heeft met hen afspraken gemaakt waardoor WBTR gebruikers voordeel hebben.

De Stichting AVG heeft in samenwerking met andere verenigingen AVG-Programma gemaakt. Het programma is een doe-het-zelf stappenplan speciaal gemaakt voor en door verenigingen en stichtingen. AVG-Programma heeft handige uitlegvideo’s; de aanpak lijkt veel op die van de WBTR.

Gebruikers van het WBTR-programma krijgen ook op AVG-Programma 50% korting. De meeste verenigingen en stichtingen betalen daardoor slechts 100 euro in plaats van de standaardprijs van 200 euro per jaar (excl. btw). Dat bedrag is inclusief hulp via een helpdesk.

Ga naar https://www.avg-programma.nl/aanmelden en vul bij “vereniging of ledenorganisatie” de code WBTR in om de korting te krijgen. Wij wensen je veel succes.