Korting via onze partners

Wil je gebruik maken van ons WBTR-stappenplan en dashboard? En ben je aangesloten bij een koepelorganisatie? Kijk dan of jouw koepelorganisatie een van onze partners is, want leden van partners krijgen 50% korting op een WBTR.nl-abonnement.

Ben je actief in de sport-, zorg- of cultuursector?

Dan kun je bij je aanvraag onderstaande generieke kortingscodes gebruiken. Je krijgt dan 50% korting op een WBTR.nl-abonnement.

SectorKortingscode
SportSPORTWBTR
ZorgZORGWBTR
CultuurCULTUURWBTR

Aanvraagformulier kortingscode

Wellicht ben je geen lid van een koepel­organisatie of heeft jouw koepelorganisatie nog geen partnership? Vul dan hieronder je gegevens in en dan kunnen we zien of er een mogelijkheid is voor een kortingscode voor jullie vereniging of stichting.

Kortingscode zoeken

Leden van onze partners krijgen 50% korting. Bekijk hieronder of jouw koepelorganisatie is aangesloten bij dit initiatief en gebruik de korting bij je aanvraag!

Hoe werken de codes?

De kortingscode is klikbaar. Na klikken kom je direct op de aanvraagpagina van jouw organisatie en wordt de 50% korting automatisch verwerkt!

Partner worden

Een organisatie kan partner worden als je meerdere verenigingen of stichtingen overkoepelt of verenigt. De leden profiteren dan met een korting van 50% op een WBTR.nl-abonnement. 

Een partnerschap kost je niets.  We verwachten wel dat je leden voorziet van alle informatie zodat ze aan de wet kunnen voldoen. Wij helpen je daar graag bij.

"Zonder het stappenplan hadden nooit kunnen voldoen aan de WBTR."

De kracht van samenwerken

Door samenwerking met onze partners hebben we een praktische vertaalslag van de WBTR kunnen maken. Zo kunnen ook kleinere verenigingen en stichtingen goed, betaalbaar en snel aan de wet voldoen!

Meld je aan als partner van WBTR

Meld je aan voor de WBTR nieuwsbrief