Leden van onze partners krijgen 50% korting. Bekijk hieronder of jouw koepelorganisatie aangesloten is bij het WBTR-stappenplan en gebruik de korting bij je aanvraag!

De kortingscode is klikbaar. Als je hierop klikt, kom je direct op de aanvraagpagina van jouw organisatie en wordt de 50% korting automatisch verwerkt! 

Generieke sectorkortingen 50%

Voor sommige sectoren zijn met meerdere koepels afspraken gemaakt om de kortingscode generiek te maken. Alle verenigingen en stichtingen die in die sector actief zijn kunnen deze 50% kortingscode gebruiken.

Sport       SPORTWBTR
Zorg        ZORGWBTR
Cultuur   CULTUURWBTR

Aanvraagformulier kortingscode

Wellicht ben je geen lid van een koepel­organisatie of heeft jouw koepelorganisatie nog geen partnership? Vul dan hieronder je gegevens in en dan kunnen we zien of er een mogelijkheid is voor een kortingscode voor jullie vereniging of stichting.

WBTR is een nieuwe wet. Om eraan te kunnen voldoen, heb je gespecialiseerde kennis nodig. Je kunt op zoek gaan naar een jurist die verstand heeft van verenigingswetten of van stichtingen. Dergelijke specialisten zijn echter niet dik gezaaid en rekenen doorgaans een tarief van € 150 of meer per uur, exclusief btw.

Veel koepelorganisaties met verenigingen als lid, hebben via WBTR.nl eenmogelijkheid gevonden om kleine verenigingen en stichtingen betaalbaar aan de wet te laten voldoen. De Nederlandse Associatie heeft 200 grotere verenigingen als lid. Ook voor deze verenigingen komt  een aangepast stappenplan beschikbaar.

En er zijn ook veel koepelorganisaties die meedoen in de communicatie zodat hun leden gebruik kunnen maken van een kortingscode.

Het is de wet.
Als vereniging moet je er aan voldoen.

Ook aan de slag met WBTR?