Ken je DNA al? De vereniging van verenigingen

De Nederlandse Associatie (DNA) is de vereniging van verenigingen en één van de partners van het WBTR-programma. DNA is opgericht om verenigingen en vooral verenigingsmedewerkers te ondersteunen bij de uitvoering van hun taken. Delen van kennis en ervaring is één van de pijlers.

Hoe verschillend ook, verenigingen hebben vaak te maken met vergelijkbare uitdagingen. Vanwege het belang voor de Nederlandse samenleving, zijn sterke en soepel draaiende verenigingen van grote waarde. DNA geeft daar invulling aan. DNA brengt verenigingen, hun besturen en medewerkers bij elkaar. Het loont om niet het wiel opnieuw te hoeven uitvinden. Op de website van DNA is veel nuttige informatie te vinden van, voor en over verenigingen: www.denederlandseassociatie.nl

Heb je vragen over hoe DNA ook jouw vereniging kan helpen? Stel ze via [email protected]

DNA verenigt Nederlandse branche-, beroeps- en belangenorganisaties, federaties, fondsen en bonden. DNA stimuleert en ondersteunt de professionalisering van verenigingen en zet zich ervoor in dat medewerkers van verenigingen passie voor hun vak delen en zich blijven ontwikkelen.

Recente berichten:

Zelf aan de slag met de WBTR

WBTR pakket
Kies je abonnement

Kies het abonnement dat bij je past.

Startsessie met een expert

We helpen je op weg bij het zetten van de eerste stappen.

Aann de slag met het online stappenplan

In 10 stappen voldoen aan de WBTR. Klaar in 3 uur!

Je WBTR op 1 plek geregeld

In het dashboard bewaar je het overzicht op de WBTR.

Meld je aan voor de WBTR nieuwsbrief