Gebruik kortingscodes voor sport, zorg of cultuur

Is jouw vereniging of stichting actief in de sport-, de zorg- of cultuursector? Maak dan gebruik van de generieke kortingsmogelijkheid om het WBTR-stappenplan te gebruiken. Dat kan via de kortingscode van je koepelorganisatie of een algemene code.


Partners van het samenwerkingsverband achter het WBTR-stappenplan kunnen hun leden een korting geven van 50 procent op gebruik van het stappenplan. Veel organisaties hebben dat afgelopen maanden gedaan. Het aantal overkoepelende organisaties in de wereld van sport, zorg en cultuur is groot. Het aantal verenigingen en stichtingen nog veel groter. Misschien is niet iedereen bereikt. Om ervoor te zorgen dat alle verenigingen en stichtingen gemakkelijk kunnen voldoen aan de WBTR, is besloten voor genoemde sectoren een algemene kortingscode in te stellen.

Kijk op de website van WBTR.nl of in de lijst van deelnemende partners jouw koepel staat vermeld. Is dat het geval? Ga naar deelname en gebruik de bijbehorende kortingscode. Zie je geen koepelorganisatie staan waar jouw sport-, zorg- of cultuurinstelling bij is aangesloten? Gebruik dan op het deelnameformulier de algemene kortingscode. Dat zijn respectievelijk SPORTWBTR, ZORGWBTR en CULTUURWBTR. Let op: gebruik hoofdletters als je de code invult.