BASIS
Stappenplan met alle elementen van de WBTR (compleet)
Prijs met kortingscode 120 euro*
(standaard prijs 240 euro)
PLUS
Stappenplan (compleet) + projectmanagement documenten en bestuursnotities
Prijs met kortingscode 240 euro*
(standaard prijs 480 euro)
VERGELIJK BASIS VS. PLUS PAKKET

* Let op! Als jouw organisatie is aangesloten bij één van de partners van het samenwerkingsverband wbtr.nl zijn er dus kortingscodes beschikbaar. Klik voor de lijst van deelnemende partner verenigingen, of vraag een kortingscode aan via het aanvraagformulier op de partner-pagina.

Het WBTR-stappenplan dat de koepelvereniging DNA en onze Stichting IVBB hebben ontwikkeld, is bedoeld voor verenigingen en stichtingen. Dat loopt uiteen van sportverenigingen, zangkoren, vrijwilligersverenigingen en kleinschalige lokale verenigingen tot branche- en beroepsorganisaties. Dus alle verenigingen en stichtingen.

We hebben samengewerkt om een doe-het-zelf oplossing te maken die met name voor kleine verenigingen en stichtingen interessant is. Als je lid bent van een koepelorganisatie krijg je ook nog 50% korting.

WBTR-stappenplan loopt per jaar en is opzegbaar

Na de zomer 2021

De meeste verenigingen zullen na de zomer met het werkboek aan de slag gaan als voorbereiding op hun ALV later dit jaar. Stichtingen mikken op kerst 2021 om gereed te zijn zodat ze het kunnen meenemen in hun jaarverslag of communicatie in 2022 over het jaar 2021.

Velen willen WBTR blijven gebruiken

Veel besturen hebben besloten om het stappenplan verder te blijven gebruiken. Vooral vanwege de documenten, de gemaakte afspraken maar vooral ook om in de toekomst aan nieuwe bestuursleden te laten zien wat de wet is, hoe ze er aan moeten voldoen en wat de interne afspraken zijn.