BASIS
Stappenplan met alle elementen van de WBTR (compleet)
Prijs met kortingscode 120 euro*
(standaard prijs 240 euro)
PLUS
Stappenplan (compleet) + projectmanagement documenten en bestuursnotities
Prijs met kortingscode 240 euro*
(standaard prijs 480 euro)
VERGELIJK BASIS VS. PLUS PAKKET

* Let op! Als jouw organisatie is aangesloten bij één van de partners van het samenwerkingsverband wbtr.nl zijn er dus kortingscodes beschikbaar. Klik voor de lijst van deelnemende partner verenigingen, of vraag een kortingscode aan via het aanvraagformulier op de partner-pagina.

Het WBTR-stappenplan dat de koepelvereniging DNA en onze Stichting IVBB hebben ontwikkeld, is bedoeld voor verenigingen en stichtingen. Dat loopt uiteen van sportverenigingen, zangkoren, vrijwilligersverenigingen en kleinschalige lokale verenigingen tot branche- en beroepsorganisaties. Dus alle verenigingen en stichtingen.

We hebben samengewerkt om een doe-het-zelf oplossing te maken die met name voor kleine verenigingen en stichtingen interessant is. Als je lid bent van een koepelorganisatie krijg je ook nog 50% korting.

WBTR-stappenplan loopt per jaar en is opzegbaar

Voor de zomer 2021

De verwachting is dat de meeste verenigingen en stichtingen voor de zomer van 2021 zichzelf goed organiseren om aan de wet te voldoen.

Na de zomer 2021 en opzeggen

De meesten zullen na de zomer met het werkboek (onderdeel van het WBTR-stappenplan) naar de notaris gaan. Ben je voor kerst 2021 klaar en wil je het stappenplan daarna niet meer gebruiken? Dan kun je gewoon opzeggen.

Blijven gebruiken is niet onlogisch

Wel is de verwachting dat veel besturen besluiten om het stappenplan verder te blijven gebruiken. Bijvoorbeeld om aan nieuwe bestuursleden te laten zien wat de wet is, hoe ze er aan moeten voldoen en wat de interne afspraken zijn.