Aankondiging: gratis ondersteuningssessie op 8 september

Op woensdag 8 september a.s. is er een online ondersteuningssessie voor gebruikers van het WBTR-stappenplan. De bijeenkomst is bedoeld voor bestuurders die behoefte hebben aan nadere uitleg of hulp bij bepaalde onderdelen van het WBTR-stappenplan. Deelname is kosteloos.


Bestuursleden van verenigingen en stichtingen geven ons aan over bepaalde onderdelen van het stappenplan nog vragen te hebben. Vaak zijn het kleine dingen. Zij willen weten hoe ze hier het beste invulling aan kunnen geven. Soms is er ook behoefte om te weten hoe anderen dat doen.


Op woensdag 8 september (en niet op 26 augustus als eerder is gemeld) tussen 15.00 en 17.00 uur organiseren wij een online ondersteuningsbijeenkomst. We zullen dan in een snel tempo alle stappen doorlopen en vragen beantwoorden van deelnemers. Op deze manier moet het nog gemakkelijker zijn om aan de wet te voldoen door het online werkboek in te vullen.

Deelname is gratis voor iedereen die het stappenplan heeft aangeschaft. Het is wel noodzakelijk je tevoren op te geven. Dat kan via https://wbtr.nl/gratis-online-ondersteuningssessie-in-september-voor-deelnemers/
Om je te kunnen registreren heb je je debiteurennummer nodig. Dit nummer kun je terugvinden op de factuur die je bij aanschaf van het WBTR-stappenplan van ons hebt ontvangen.

Recente berichten:

Zelf aan de slag met de WBTR

WBTR pakket
Kies je abonnement

Kies het abonnement dat bij je past.

Startsessie met een expert

We helpen je op weg bij het zetten van de eerste stappen.

Aann de slag met het online stappenplan

In 10 stappen voldoen aan de WBTR. Klaar in 3 uur!

Je WBTR op 1 plek geregeld

In het dashboard bewaar je het overzicht op de WBTR.

Meld je aan voor de WBTR nieuwsbrief