Gratis online ondersteuningssessie in september voor deelnemers

Moeite met bepaalde onderdelen van het WBTR-stappenplan? Behoefte aan extra uitleg en hulp? Onzeker hoe je het beste kunt handelen? Volg dan de online ondersteuningssessie op donderdag 2 september. Deelname is alleen voor bestaande gebruikers van het stappenplan en geheel kosteloos.

Bestuursleden van verenigingen en stichtingen geven ons aan over bepaalde onderdelen van het stappenplan nog vragen te hebben. Vaak zijn het kleine dingen. Zij willen weten hoe ze hier het beste invulling aan kunnen geven. Soms is er ook behoefte om te weten hoe anderen dat doen.

Op woensdag 8 september 2021 tussen 15.00 en 17.00 uur organiseren wij een online ondersteuningsbijeenkomst. We brengen gebruikers van het stappenplan met elkaar in contact en met de opstellers van het stappenplan. Op deze manier moet het nog gemakkelijker zijn alle onderdelen langs te lopen en het online werkboek in te vullen. Deelname is gratis. Het is wel noodzakelijk je tevoren op te geven. Aanmelden

Let op:
Deze ondersteuningssessie is alleen voor verenigingen en stichtingen die al met het stappenplan bezig zijn geweest en het werkboek al zo ver mogelijk hebben ingevuld. Je moet er dus al wel mee aan de slag zijn gegaan. Dat is belangrijk omdat we er in een snel tempo doorheen zullen gaan, we hebben maar twee uur de tijd.

Deze sessie is alleen toegankelijk voor gebruikers van het WBTR-stappenplan. Als je geen abonnement hebt kun je hier dus niet aan deelnemen. Deelname is gratis en aanmelden is mogelijk via een mailadres dat al bij ons bekend is. De sessie is voor maximaal 100 deelnemers.

Recente berichten:

Zelf aan de slag met de WBTR

WBTR pakket
Kies je abonnement

Kies het abonnement dat bij je past.

Startsessie met een expert

We helpen je op weg bij het zetten van de eerste stappen.

Aann de slag met het online stappenplan

In 10 stappen voldoen aan de WBTR. Klaar in 3 uur!

Je WBTR op 1 plek geregeld

In het dashboard bewaar je het overzicht op de WBTR.

Meld je aan voor de WBTR nieuwsbrief