Nieuwe content voor Verenigingen en Stichtingen

Wanneer je een abonnement hebt voor WBTR.nl dan kan je gratis gebruik maken van de BestuursChecklist. Deze checklist is een bron van informatie voor bestuurders van verenigingen en stichtingen.
De belangrijkste terugkerende taken zijn beschreven met duidelijke voorbeelden. Deze voorbeelden worden altijd juridisch getoetst en door samenwerking met partijen zoals de belastingdienst kunnen we de kwaliteit van deze informatie verhogen.

Op dit moment is WBTR.nl bezig met het schrijven van nieuwe content voor de BestuursChecklist. Vanaf april tot aan de zomer zal er steeds meer nieuwe content beschikbaar komen op WBTR.nl.
Denk aan fiscale onderwerpen zoals vennootschapsbelasting, omzetbelasting. Ook onderwerpen zoals het oprichten van een vereniging of stichting en het belonen van bestuursleden of vrijwilligers zullen aan bod komen.
Met deze nieuwe content wordt het voor besturen nog gemakkelijker om aan de WBTR te voldoen en de kwaliteit van het bestuur en toezicht bij verenigingen en stichtingen te verbeteren.

Recente berichten:

Zelf aan de slag met de WBTR

WBTR pakket
Kies je abonnement

Kies het abonnement dat bij je past.

Startsessie met een expert

We helpen je op weg bij het zetten van de eerste stappen.

Aann de slag met het online stappenplan

In 10 stappen voldoen aan de WBTR. Klaar in 3 uur!

Je WBTR op 1 plek geregeld

In het dashboard bewaar je het overzicht op de WBTR.

Meld je aan voor de WBTR nieuwsbrief