Gratis webinars over hulp bij doorvoeren WBTR

Op 14 oktober en 16 november 2021 organiseert wbtr.nl weer webinars over de gevolgen van de wet voor verenigingen en stichtingen. Doelgroep: bestuurders van verenigingen en stichtingen. Doelstelling: op een gemakkelijke manier tegemoet komen aan wettelijke eisen en onder meer aansprakelijkheid goed regelen. Deelname is gratis.

Hoewel de Wet bestuur en toezicht rechtspersonen (WBTR) op 1 juli 2021 is ingegaan, is die nog lang niet bij alle besturen van verenigingen en stichtingen bekend. De nieuwsvoorziening afgelopen maanden stond vooral in het teken van corona. Daardoor is er weinig aandacht geweest voor de nieuwe wet die onder meer de aansprakelijkheid voor bestuursleden verscherpt. Nog lang niet iedereen realiseert zich dat de persoonlijke aansprakelijkheid van bestuursleden is aangescherpt. Dat hoeft geen reden voor bezorgdheid te zijn, mits serieus werk wordt gemaakt van ‘goed bestuur’.
Hoe dat te doen, welke knelpunten er zijn en hoe je stap voor stap de wet doorloopt, komt tijdens de webinars aan de orde. De onlinebijeenkomsten zijn gratis te volgen, maar tevoren opgeven is noodzakelijk. Kijk voor data, tijdstippen en inschrijving op https://wbtr.nl/actueel/webinars-bijeenkomsten/

Recente berichten:

Zelf aan de slag met de WBTR

WBTR pakket
Kies je abonnement

Kies het abonnement dat bij je past.

Startsessie met een expert

We helpen je op weg bij het zetten van de eerste stappen.

Aann de slag met het online stappenplan

In 10 stappen voldoen aan de WBTR. Klaar in 3 uur!

Je WBTR op 1 plek geregeld

In het dashboard bewaar je het overzicht op de WBTR.

Meld je aan voor de WBTR nieuwsbrief