Geef uw mening over de WBTR aan Den Haag

In mei hebben veel verenigingen de WBTR-enquete ingevuld. Die stelde de vraag of u van WBTR had gehoord. Nu kunt uw mening geven en zeggen wat u er van vindt. Laat die kans niet voorbij gaan. Op die manier kunnen wij ook in Den Haag laten weten wat verenigingen vinden van deze wet.

WBTR is nu onderdeel van het Nationaal Verenigings Onderzoek (NVO) en daar zijn we blij om.

Met dit jaarlijkse onderzoek willen wij stap voor stap een zo’n compleet mogelijk beeld krijgen van verenigingen in Nederland. Dus het gaat deels over de nieuwe wet WBTR maar ook over het belang van verenigingen voor Nederland. Over duurzaamheid en het vinden van bestuursleden. Dat willen we weten. Met de resultaten van het NVO krijgen verenigingen inzage in elkaar en kennis die ze met elkaar kunnen delen. En als ze willen kunnen ze via de netwerken van DNA met elkaar het gesprek aangaan over de ins en outs van verenigingen.

Het zou heel fijn zijn als jullie meedoen met het onderzoek. Meedoen kan via deze link:
https://panteia.nebu.com/scripts/dubinterviewer.dll/Frames?Quest=390

Om een goed beeld van de verenigingswereld te krijgen, is het erg belangrijk om vanuit zoveel mogelijk verenigingen antwoorden op de vragen te krijgen. Wij zijn uiteraard gehouden aan de privacyregels. Zonder jouw hulp lukt het niet om de gewenste breedte te krijgen.