Eerste gratis begeleidings/invulsessie goed ontvangen

Op 8 september organiseerde wbtr.nl de eerste gratis online begeleidings/invulsessie voor besturen van verenigingen en stichtingen die gebruik maken van het WBTR-programma. De reacties zijn positief, reden voor meer gratis sessies.

De begeleidingssessie was opgezet om besturen te helpen bij het nakomen van de WBTR-verplichtingen en het concreet invullen van het WBTR-stappenplan. Alle thema’s van het WBTR-stappenplan zijn doorgenomen, met name op basis van vragen van gebruikers. Er is uitleg gegeven over de achtergronden van de wettelijke eisen en aan de mogelijkheden om optimaal gebruik te maken van het werkboek en de modelteksten. Doelstelling is het de bestuursleden zo gemakkelijk mogelijk te maken, zodat alle energie weer kan gaan naar doelen van vereniging of stichting.

Weinig moeite

De eerste sessie telde een kleine 150 deelnemers. Velen reageerden enthousiast en gaven aan baat te hebben gehad bij de begeleiding. Verreweg de meeste besturen blijken na de bijeenkomst met weinig moeite alle onderdelen van het stappenplan te hebben afgewerkt.

Gezien het succes wordt een extra bijeenkomst georganiseerd op 27 oktober.
Je ontvangt nog een aparte mail met de link voor inschrijving.

Recente berichten:

Zelf aan de slag met de WBTR

WBTR pakket
Kies je abonnement

Kies het abonnement dat bij je past.

Startsessie met een expert

We helpen je op weg bij het zetten van de eerste stappen.

Aann de slag met het online stappenplan

In 10 stappen voldoen aan de WBTR. Klaar in 3 uur!

Je WBTR op 1 plek geregeld

In het dashboard bewaar je het overzicht op de WBTR.

Meld je aan voor de WBTR nieuwsbrief