WBTR-webinar trekt 1.600 kijkers

Op 3 december organiseerden IVBB en NOC*NSF samen een webinar over de nieuwe wet WBTR waar alle verenigingen aan moeten voldoen.

Meer dan 1.600 bestuurders uit de verenigingswereld hebben het webinar gevolgd dat ging over de WBTR en het stappenplan om aan de wet te voldoen. Er bleek met name grote belangstelling vanuit de sportwereld, waar duizenden verenigingen zich inzetten voor sportende leden. Omdat het vinden van enthousiaste bestuursleden steeds lastiger blijkt te zijn, willen de verenigingen alles in het werk stellen om het hen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Bestuurders willen graag bezig zijn met sport en hun eigen vereniging, maar lopen doorgaans minder warm voor juridisch waterdichte procedures en lastige interne afspraken.

Datzelfde geldt voor besturen van Verenigingen van Eigenaren, gericht op onderhoud en verbeteringen van woningen. De nieuwe wet verplicht ze echter wel actie te ondernemen. En zo zijn er nog tientallen sectoren in Nederland waar verenigingen met de wet aan de slag moeten. Muziek, cultuur, hobby-verenigingen, patiëntenverenigingen enz.

Het is mogelijk om het webinar nog een keer terug te kijken. Dat kan via de volgende link: https://webinar.academieportal.nl/WBTR-webinar-sport.html

Recente berichten:

Zelf aan de slag met de WBTR

WBTR pakket
Kies je abonnement

Kies het abonnement dat bij je past.

Startsessie met een expert

We helpen je op weg bij het zetten van de eerste stappen.

Aann de slag met het online stappenplan

In 10 stappen voldoen aan de WBTR. Klaar in 3 uur!

Je WBTR op 1 plek geregeld

In het dashboard bewaar je het overzicht op de WBTR.

Meld je aan voor de WBTR nieuwsbrief