WBTR en stappenplan uitgelegd in webinars

Wat zijn de gevolgen van de WBTR voor onze vereniging of stichting? En hoe kunnen we zo simpel mogelijk maar toch juridisch gedekt aan de wet voldoen? Dit zijn de twee belangrijkste vragen van de webinars van wbtr.nl. Ook komende weken kun je hieraan gratis deelnemen.

De webinars zijn voorbereid door specialisten met kennis van de wereld van verenigingen en stichtingen, ondersteund door verenigingsjuristen. Doelstelling is in ‘gewone mensen taal’ begrijpelijk te maken wat de WBTR voor verenigingen en stichtingen betekent en wat ze moeten doen. Sinds vorig jaar hebben de organisatoren zich in de wet verdiept, nog toen het een wetsvoorstel was.

De webinars zijn bedoeld voor bestuursleden van verenigingen die binnenkort aan de slag moeten om tijdig (voor 1 juli) aan de WBTR te voldoen. In het stappenplan van wbtr.nl komen alle aspecten van de wet aan de orde. Via werkboeken, uitlegvideo’s en voorbeeldteksten kan de vereniging invulling geven aan de bedoeling van de wetgever. Dus ervoor zorgen dat de basis van goed bestuur, inzichtelijke financiering en verenigingsdemocratie is gewaarborgd.

Er zijn meerdere webinars op meerdere dagen. Kijk hier voor een overzicht van de webinars.

Recente berichten:

Zelf aan de slag met de WBTR

WBTR pakket
Kies je abonnement

Kies het abonnement dat bij je past.

Startsessie met een expert

We helpen je op weg bij het zetten van de eerste stappen.

Aann de slag met het online stappenplan

In 10 stappen voldoen aan de WBTR. Klaar in 3 uur!

Je WBTR op 1 plek geregeld

In het dashboard bewaar je het overzicht op de WBTR.

Meld je aan voor de WBTR nieuwsbrief