WBTR belangrijk: Nu al 50 deelnemende koepels

In 6 weken tijd is het aantal aan wbtr.nl deelnemende koepelorganisaties gegroeid tot 50. Alle bestuurders van verenigingen willen aan de wet voldoen. Koepels helpen. Door partnership met wbtr.nl kunnen hun leden – verenigingen en stichtingen – gebruik maken van 50% korting op het wbtr-stappenplan. Informeer ernaar bij je eigen koepel.
Steeds meer koepelorganisaties willen samenwerken om hun leden op tijd (voor 1 juli) te laten voldoen aan de WBTR. Door zo’n kosteloos partnerschap kunnen de leden met een kortingscode inloggen op het stappenplan. Ook kunnen ze bij juridische vragen kosteloos een beroep doen op de helpdesk. Door de brede samenleving blijven de kosten voor verenigingen en stichtingen zeer beperkt. Doet je koepel nog niet mee? Wijs ze op deze mogelijkheid. Daarmee helpen ze jouw vereniging en andere.

De lijst van kortingscodes is te vinden op de website. De lijst wordt elke week uitgebreid als nieuwe koepels zich aansluiten. Doet jouw koepel nog niet mee vraag ze dan of zich bij ons te melden. Of maak gebruik van een generieke korting voor een sector zoals bijvoorbeeld SPORT50 voor alle sportverenigingen.
Wbtr.nl is een samenwerkingsverband van verenigingen voor verenigingen. Samen zorgen we ervoor dat bestuurders geen risico lopen en op een makkelijke manier aan de nieuwe Wet bestuur en toezicht rechtspersonen kunnen voldoen. Stichtingen kunnen ook aansluiten.

Recente berichten:

Zelf aan de slag met de WBTR

WBTR pakket
Kies je abonnement

Kies het abonnement dat bij je past.

Startsessie met een expert

We helpen je op weg bij het zetten van de eerste stappen.

Aann de slag met het online stappenplan

In 10 stappen voldoen aan de WBTR. Klaar in 3 uur!

Je WBTR op 1 plek geregeld

In het dashboard bewaar je het overzicht op de WBTR.

Meld je aan voor de WBTR nieuwsbrief