Veel bestuurders bekijken webinars WBTR.nl

Er is veel animo voor de webinars van WBTR.nl, het informele samenwerkingsverband om verenigingen en stichtingen wegwijs te maken in de nieuwe wet die voor hen gaat gelden. Komende weken organiseren wij opnieuw een serie webinars. Daarin wordt uitleg gegeven over de wet en het samen ontwikkelde praktische stappenplan om daaraan te voldoen. Deelname is kosteloos.

Een aantal bestuursleden heeft ons laten weten graag ’s avonds een webinar te willen volgen. De webinars zijn overdag en af en toe in de avond. Daarin is dus nu voorzien. Deelnemers krijgen uitgelegd wat de nieuwe wet betekent voor verenigingen en stichtingen. Misverstanden worden uit de weg geruimd, zoals de gedachte dat alleen het aanpassen van statuten in de komende vijf jaar voldoende zou zijn. Het gaat om veel meer dan dat.

Tijdens het webinar bieden we ook inzicht in manieren om aan de wet te voldoen. Dat kan via het inhuren van gespecialiseerde juristen, maar ook door als vereniging gebruik te maken van het WBTR-stappenplan. Dat is een initiatief van, door en voor verenigingen en stichtingen. Onderdeel van de dienstverlening is verder het gebruik kunnen maken van een juridische helpdesk.

Zeker voor de kleinere, minder kapitaalkrachtige vereniging of stichting, is dit een aantrekkelijk alternatief. Het plan voorkomt dat besturen wezenlijke elementen van de wet vergeten te bespreken en vast te leggen. Naast dit alles leggen we uit hoe koepelorganisaties hun lid-verenigingen kunnen ondersteunen door een forse korting aan te bieden op gebruik van het programma.

Data en aanmeldingen van de eerstvolgende gratis te volgen webinars zijn te vinden op https://wbtr.nl/actueel/webinars-bijeenkomsten

Recente berichten:

Zelf aan de slag met de WBTR

WBTR pakket
Kies je abonnement

Kies het abonnement dat bij je past.

Startsessie met een expert

We helpen je op weg bij het zetten van de eerste stappen.

Aann de slag met het online stappenplan

In 10 stappen voldoen aan de WBTR. Klaar in 3 uur!

Je WBTR op 1 plek geregeld

In het dashboard bewaar je het overzicht op de WBTR.

Meld je aan voor de WBTR nieuwsbrief