Steeds meer koepels en partners werken mee

Al in de eerste maand zijn tientallen koepelorganisaties ingestapt bij wbtr.nl en hebben voor hun verenigingen een kortingscode aangevraagd. Hiermee krijgen verenigingen 50% korting bij gebruik van het WBTR-stappenplan. Koepels tonen zo hun meerwaarde van het lidmaatschap.

Doordat wbtr.nl een product is van samenwerking tussen koepels en verenigingen, kon de prijs voor gebruik van het stappenplan al laag blijven. Alleen al juridisch advies over de gevolgen van de wet voor je vereniging, is vaak duurder. Dan is nog niets geregeld. Doorlopen van het stappenplan maakt de vereniging in één keer klaar. Uitleg, invulmogelijkheden en voorbeeldteksten zijn samengebracht tot één pakket.

In ruil voor de samenwerking, het meedenken en de inbreng, krijgen deelnemende koepelorganisaties de mogelijkheid hun leden een korting aan te bieden. Daarvoor hoeven ze alleen een kortingscode aan de leden door te geven. Daarmee tonen ze ook hun meerwaarde van het lidmaatschap. De meeste koepelorganisaties communiceren ook over de inhoud van de WBTR naar hun leden. Daarvoor is een kant-en-klaar communicatiepakket beschikbaar. Het partnerschap van wbtr.nl is gratis.