Invulsessies voor verenigingen die kiezen voor optimaal gemak

WBTR.nl biedt verenigingen en stichtingen de helpende hand als zij wél aan alle eisen van de nieuwe wet willen voldoen, maar daar niet veel tijd, energie en geld aan willen besteden. Tijdens zogeheten invulsessies krijgen ze hulp bij het doorlopen van het WBTR-stappenplan.

Deskundigen nemen de deelnemers aan de hand langs alle verplichtingen die voortvloeien uit de wet. Alle 10 stappen komen aan bod. Tijdens de invulsessie kan een groot deel van het werk al worden gedaan, zoals invullen van het werkboek. Na afloop kan het geheel dan worden besproken in de eerstvolgende bestuursbijeenkomst. De invulsessies vinden ‘coronaproof’ plaats via Zoom. Per keer kunnen tien verenigingen deelnemen, zodat er voor iedereen voldoende aandacht is en mogelijkheden tot vragenstellen.

De invulsessies zijn bedoeld voor bestuursleden of medewerkers die hun vereniging voor 1 juli 2021 willen laten voldoen aan de nieuwe wettelijke verplichtingen. Voor meer informatie over data en mogelijkheden, zie www.wbtr.nl/invulsessies

Recente berichten:

Zelf aan de slag met de WBTR

WBTR pakket
Kies je abonnement

Kies het abonnement dat bij je past.

Startsessie met een expert

We helpen je op weg bij het zetten van de eerste stappen.

Aann de slag met het online stappenplan

In 10 stappen voldoen aan de WBTR. Klaar in 3 uur!

Je WBTR op 1 plek geregeld

In het dashboard bewaar je het overzicht op de WBTR.

Meld je aan voor de WBTR nieuwsbrief