Gratis webinars over alle facetten WBTR

Komende tijd verzorgt wbtr.nl vaak meerdere keren per week een instructief webinar waarin de hoofdlijnen van de nieuwe wet aan de orde komen. Plus de uitleg hoe je op relatief eenvoudige wijze aan de verplichtingen tegemoet kunt komen. Deelname is gratis.

De webinars zijn voorbereid door specialisten met kennis van de wereld van verenigingen en stichtingen, ondersteund door verenigingsjuristen. Doelstelling is in ‘gewone mensen taal’ begrijpelijk te maken wat de WBTR voor verenigingen en stichtingen betekent en wat ze moeten doen. Sinds vorig jaar hebben de organisatoren zich in de wet verdiept, nog toen het een wetsvoorstel was.

De webinars zijn bedoeld voor bestuursleden van verenigingen die binnenkort aan de slag moeten om tijdig aan de WBTR te voldoen. In het stappenplan van wbtr.nl komen alle aspecten van de wet aan de orde. Via werkboeken, uitlegvideo’s en voorbeeldteksten kan de vereniging invulling geven aan de bedoeling van de wetgever. Dus ervoor zorgen dat de basis van goed bestuur, inzichtelijke financiering en verenigingsdemocratie is gewaarborgd.

Data en aanmeldingen van de eerstvolgende gratis te volgen webinars zijn te vinden op https://wbtr.nl/actueel/webinars-bijeenkomsten