Bekijk de video om te zien hoe je snel en gemakkelijk aan de WBTR kunt voldoen. Alle onderdelen van de wet worden stap voor stap behandeld. En elke stap heeft een uitlegvideo zoals deze.

Deelnemers aan wbtr.nl krijgen de beschikking over het stappenplan met 10 stappen. Elke stap heeft een uitlegvideo en bevat de teksten die je nodig hebt om aan de wet te voldoen. Er zijn kant en klare teksten die je kunt knippen en plakken vooor in je werkboek. Dat alles aangevuld met veel gestelde vragen. Het werkboek wordt automatisch bewaard. Je kunt op elk moment een kopie opvragen. Dan heb je een overzicht van alles wat tot op dat moment is gedaan én kun je precies zien hoe ver je bent gekomen met het project.

Op een makkelijke manier voldoen aan de wet.

Het stappenplan – in het bijzonder de voorbeelden –  worden in de maanden februari en maart 2021 verder aangevuld. Nieuwe informatie en aanvullingen worden op de op de site gemeld, in de werkomgeving opgenomen en in de nieuwsbrieven meegenomen. Zo weet je altijd dat er nieuwe informatie is.

WBTR.nl is een samenwerkingsproject van een aantal grote non-profitorganisaties en koepelverenigingen die het belangrijk vinden dat hun leden op een makkelijke,  goede en vooral betaalbare manier aan de nieuwe wet kunnen voldoen.

Ook aan de slag met WBTR?